Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger v jižních Čechách

Středa 11.05.2016

Výměnné systémy Annaurger patří mezi nejrozšířenější a nejpopulárnější výměnné systémy v České republice. Zákazníky si získaly především díky propracované výměně nástaveb, perfektní výbavě a značné velikosti, která se u konkurence najde jen u třínápravových strojů. V posledních letech se projevuje další veliká přednost techniky Annaburger - vysoká zůstatková cena, díky nímž lze starší stroje Annaburger prodat za velmi slušné ceny, což usnadňuje obměnu vozového parku.

Dodaný výměnný systém HTS 22.79 má již tradiční výbavu. Hydropneumatické odpružení náprav a oje, pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5, pánev K80 a elektrohydraulické ovládání všech funkcí. Výměnný systém byl dodán s rozmetací nástabou o fantastické délce ložné plochy 6,8 m, a s korbou, která má základní objem 29 m3, který je dále navýšen senážními nástavky o výšce 490 mm. Mezi další nástavby, které na podvozek pasují, patří cisterna o objemu 18 m3, překládací nástavba o objemu 28 m3 či vůz s výtlačným čelem Schubmax.

Výměnný systém jsme zachytili při aplikaci kompostu. Agregován byl s traktorem John Deere 7930 a celá souprava jezdila podle RTK navigace John Deere. Velice překvapivý byl záběr rozmetání, který převyšoval bežně udávaných 24 metrů a atakoval hranici 27 metrů. Samozřejmostí bylo perfektní drobení materiálu.

Výměnný systém Annaburger dodala firma DAŇHEL AGRO a.s. Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s Annaburgerem a mnoho úspešně odvezených a vyaplikovaných tun.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás