Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 29.79 pro Rostěnice a.s.

Sobota 14.07.2012

Rostěnice a.s. vsadily na osvědčenou kvalitu Annaburger....

Společnost Rostěnice a.s. u Vyškova patří dlouhodobě k nejprogresivnějším zemědělským společnostem v ČR. Je nám ctí, že naše firma je dodavatelem profesionální dopravní techniky i pro tento zemědělský podnik. V souvislosti s dostavbou nové bioplynové stanice se v Rostěnicích rozhodli pro nákup výměnného systému Annaburger MultiLand Plus HTS 29.79  s nuceným řízením náprav a dvěma nástavbami - korbou a cisternovou nástavbou o objemu 21 m3.

Výměnné systémy nástaveb Annaburger šetří finanční prostředky

Díky špičkově vybaveným podvozkům, rychlé výměně dvou nástaveb do 30 minut a díky strategii hnojení kejdou nebo fugátem do porostu obilovin na jaře, je možno výměnné systémy Annaburger dobře kombinovat a využívat po celý rok. Platí to jak pro navážení kejdy, dopravu senáže a siláže, případně pro odvoz obilí o žních. Systém je koncipován na využití minimálně 250 dní v roce. 

   Podvozek vybavený hydropneumatickým odpružením náprav , kompletní elektrohydraulikou na ovládání nástaveb a podvozku a pneu 600/55-26,5" Michelin není nejlevnější, jeden podvozek a dvě nástavby stojí podstatně méně než podobně vybavené dva jednoúčelové stroje. V Rostěnicích mají bohaté zkušenosti s výměnnými nástavbami Annaburger, když zde pracuje 4 výměnné systémy HTS 20.79 s překládacími nástavbami, rozmetadlem a 15 m3 cisternou. Ta je u jednoho podvozku vybavena dokonce pro hnojení v porostu kukuřice.

Nasazení podvozku u nové bioplynové stanice

Nový podvozek HTS 29.79 byl krátce od uvedení do provozu nasazen s cisternovou nástavbou na přívoz kejdy do bioplynové stanice z okolních podniků. První postřehy traktoristy s novým nuceným řízením náprav a hydropneumaticky odpruženým třínápravovým podvozkem byly velice pozitivní.

O nasazení naší techniky v Rostěnicích Vás budeme již brzy informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás