Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s cisternovou nástavbou

Pondělí 20.02.2012

Jasná volba profesionálů....

Tento výměnný systém Annaburger s hydropneumaticky odpruženými nápravami a ojí a cisternovou nástavbou o objemu 18 m3 používají velice často přední zemědělské podniky u nás. Buď na aplikaci kejdy a odvoz senáží a siláží nebo na odvoz vody k postřikovačům, na přepravu tekutých hnojiv nebo na přepravu obilí. Například společnost Agroservis Višňové a.s. používá 6 takovýchto výměnných systému , DVPV Slavíkov u Ždírce používá čtyři tyto výměnné systémy HTS 22.79 s různými nástavbami. Oba dva podniky mají splečné vysokou produktivitu práce s malo pracovníky.

Cisternová nástavba právě dodávaného stroje má hydraulicky otevíraný horní otovor, sadu na Dam, kde jsou všechny věci z laminátu nebo z nerezu, včetně přetlakových ventilů.

Díky rychlé výměně dvou nástaveb do 30 minut je možno ušetřit značné množství finančních prostředků oproti nákupu jednoúčelových strojů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás