Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 22.79 pro Agroservis Višňové a.s.

Středa 23.05.2012

Jako na překladovém nádraží...

Tak to nyní vypadá u nás ve firmě některý den. Z důvodů přepravy různých nástaveb musíme přendavat na kamion některé nástavby jinak, než dorazily z Německa, tak aby se najednou dopravily zákazníkům. To byl také případ nového výměnného systému s překládací a cisternovou nástavbou, kde jde jedině překládací nástavba přepravovat na plošině nákladního auta a podvozek s cisternou na podvalníku.

Model HTS 22.79 je naším nejoblíbenějším modelem, s nejlepším poměrem ceny a kvality. Výměna nástaveb je možná do 30 minut. Verze, kterou jsme nyní dodávali s překládací nástavbou a cisternovou nástavbou, je určena především pro podniky s rostlinnou výrobou. S překládací nástavbou lze zvýšit výkon mlátiček o 25%, plnit rozmetadla nebo secí stroje. Cisternová nástavba se dá využít na převoz vody nebo tekutých hnojiv. Objem nástavby 18 m 3 je nad standardem v dané třídě.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás