Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger 3 v 1 uveden do provozu

Neděle 13.05.2012

Výměnný systém Annaburger šetří peníze....

Tento výměnný systém "nabušený" technikou jako je hydropneumatické opdružení, automatické nastavení podvozku do přepravní polohy, elektrohydraulické ovládání funkcí všech nástaveb z traktoru z palubního počítače, výměna nástaveb do 30 minut. I přes počáteční vyšší cenu, danou značkovými komponenty, je výhodné pořídit podvozek a dvě nebo tři nástavby oproti třem podobně vybaveným vozům.

Již v krátké době budeme schopni našim zákazníkům změřit spotřebu při dopravě, díky systému měření nafty v našem předváděcím traktoru.  Díky tomu budeme schopni  ukázat, že úspory je lepší dělat přes nízké provozní náklady a ne přes nízkou cenu "očesaného vozu" ,do kterého musí podnik během 3 let investovat 300 000 Kč navíc, při vyšší spotřebě nafty o 15-20%.

Tři funkce vozu na jednom podvozku

Tento koncept vozu, který nabízí jen Annaburger umožňuje zákazníkům s bioplynovu stanicí na jaře aplikovat nebo dopravovat kejdu, vozit vodu k postřikovači, v senážích a silážích vozit senáž, připadně zásobovat bioplynovou stanici.

Vedle toho lze ale během 2 hodin senážní nástavbu upravit na Profi rozmetadlo s výkonem 70 t/hod, tedy 700 t /10 hodin.

Takovouto univezsalitu s profi technikou nabízí jen Annaburger. Jak je vidět na fotografiích, výměna nástaveb je jednoduchá a již po jednom zaškolení ií obsluha traktoru zvládá sama bez problémů. Každý výměnný systém, který předáváme zákazníkovi, předává náš technik nebo technik našeho prodejce. Přitom dbá na dokonalé zaškolení a pochopení celého systému obsluhou. Na lepší věci se zvyká rychleji, proto většina obsluh nových výměnných systémů pohodlnou výměnu kvituje.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás