Nákupní košík je prázdný

Nový tridem Annaburger HTS 29.12 pro zákazníka na Moravě

Čtvrtek 31.05.2012

Návěsy Annaburger jsou stále velice žádané

I přesto, že firma Annaburger v současnosti nabízí všechny varianty vyprazdňování vozů na olilí a senáže, jsou v některých oblastech stále velice populární její sklápěče ,tedy jedno a dvoustranně sklápěné návěsy. Nový návěs, který si zakoupil zákazník na Moravě  je v jednostranném - zadním sklápění, má parabelicky odpruženou nápravu BPW s přední a zadní nápravou náběžně řiditelnou a zablokovatelnou. Zadní náprava se při sklápění automaticky zablokuje.

Tento model HTS 29.12 je u našich zákazníků velice oblíbeny pro svůj objem, nosnost a především spolehlivost a nenáročnost. V kombinaci s pneu 600/55-26,5" je to ideální pomocník pro každou větší farmu.

Pokud máte chuť koupit si Annaburgera, dejte vědět našim prodejcům nebo nám, rádi vám poradíme. Využijte příznvé dodací termíny pro naší dopravní techniku.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás