Nákupní košík je prázdný

Nový systém nuceného řízení náprav u cisteren Vakutec

Středa 07.11.2012

Více techniky pro větší profit zákazníka

Rakouská firma Vakutec vyrábí aplikační cisterny šité na míru každého zákazníka s ohledem na nízké těžiště, lehké otočení soupravy na souvrati, s ohledem na rovnoměrnou aplikaci kejdy na svahu. V řadě případů nabízí zákazníkům specifická řešení s různými typy čerpadel, vývěv a kombinovaných agregátů.

Trendem posledních dvou let je snaha o snížení půdního tlaku při aplikaci kejdy, proto je možno na většinu modelů firmy Vakutec nasadit velká kiola s ráfkem 30,5". Navíc lze nyní tato velká kola kombinovat s nápravami BPW a nuceným systémem řízení náprav, kde se cisterna otočí na "pětníku".  Na fotografiích v příloze je zachycena cisterna Vakutec o objemu 12,5 m3 s pneumatikami 650/60-30,5" s nuceným řízením náprav a novým typem oje.Navíc je tato cisterna vybavena tzv. Turbočepradlem, kde může cisterna sloužit také jako stacionární čerpadlo pro přečerpávání kejdy z jedné jímky do druhé.

To jak lehce a šetrně k porostu se cisterna otočí na souvrati se projeví následně na poškození porostu a následném snížení výnosů. Z tohoto pohledu je nový systém řízení náprav firmy Vakutec velice pozitivní záležitostí. V průběhu podzimu přineseme našim zákazníkům řadu nových variant výbavy cisteren a nové modely aplikační techniky Vakutec.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás