Nákupní košík je prázdný

Nový senážní lis Budissa Bagger RT - 8000 pro našeho zákazníka

Úterý 17.07.2012

Lisy Budissa Bag udávají trend v oblasti senážování do vaků

 

Naše firma se zabývá senážováním do vaků již od roku 1995 a patří k "pionýrům této technologie v Evropě". Za tu dobu jsme společně s naším partnerem ,firmou Budissa Bag získlai řadu zkušeností a především spokojených zákazníků. Po celou dobu prodeje technologie vakování s firmou AG-Bag a nyní Budissa Bag jsme v čele vývoje této technologie. Naší snahou je spokojený zákazník a řešení která v praxi fungují. Díky výrobě senážních lisů Budissa Bag u firmy Annaburger máme k dispozici kvalitní stroje s vysokou přidanou hodnotou.

 

Neustálý vývoj nových lisů.....

 

Nejprodávanějším senážním lisem u nás a v Evropě je lis RT- 8000, který má několik verzí . První možností  je klasický systém lisování pomocí lan , druhou možností je tzv. kotvový systém (vhodný na cukrovarnické řízky,silážní kukuřici, mláto). Poslední verzí je kombinovaný systém s lany a kotvou. Tuto verzi používají především podniky služeb.

Právě dnes jsme zákazníkovi připravili kombinovanou verzi lisu se verzi se širšími koly a řadou dalších "vychytávek".

 

V případě zájmu o naší senážní technologii nás kontaktujte ,rádi vám  poradíme ,jak vstoupit do "světa senážování do vaků".


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás