Nákupní košík je prázdný

Nový překládací vůz na senáže a siláže Annaburger Fieldliner si získává první zákazníky v Německu

Sobota 08.10.2011

V Německu se silážní kukuřice přepravuje na stále větší vzdálenosti.

Překládací vozy začínají být v Německu velice oblíbené při sklizni silážní kukuřice. Díky velké koncentraci bioplynových stanic, které nemají půdu je potřeba přepravovat kukuřici na stále větší vzdálenosti (30-60 km). Zde má doprava nákladními automobily nezastupitelné místo z hlediska ekonomiky.

Problém je ale, jak nákladní vozy na kraji pole naložit ,bez toho, aby stála řezačka na poli. Na přání firmy KTG Agrar AG vyrobila firma Annaburger dva nové překládací vozy Fieldliner s objemem korby 60 m3. Tato firma obhospodařuje více jak 35 000 ha plochy a stará se o bioplynové stanice s výkonem okolo 14,5 MW .  Dva překládací vozy zapadají ideálně do konceptu odvozu hmoty pomocí nákladních automobilů.

Na fotografiích je ukázán jiný překládací vůz při předvádění u zákazníka. Firma Annaburger v minulém roce dodala jeden z prvních překládacích vozů jednomu podniku služeb v Dánsku, který je vleice spokojen. Na základě úprav tohoto dánského stroje vznikla verze modelového roku 2011.

Třínápravový vůz Fieldliner lze použít jako samostatný senážní vůz s velkým objemem, vedle toho lze překládat materiál do nákladního automobilu, nebo plnit box bioplynové stanice. Vedle toho lze tento vůz použít také na překládání štěpky.

Podvozek je hydropneumaticky odpružen, je vybaven širokými pneu 800 mm a rádkem 26,5" ,při zvedání korby se podvozek stabilizuje a nedochází k výkyvům korby.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás