Nákupní košík je prázdný

Nový překládací vůz Gustrower GTU 25 posílí náš strojový park na letošní žně

Pátek 04.05.2012

Překládací vůz Gustrower GTU 25 se špičkovou standardní výbavou

Nové překládací tandemové vozy GTU 25 jsou ve standardu bybaveny robustní buggy nápravou ADR, velkými koly 650/65-30,5" v diagonálním provedení s možnosti objednání radiální verze. Základní vůz je vybaven vysoce kvalitní plachtou s ručním ovládáním ze zemně. Základní objem 25 m3 je možno zvětšit na 28 m3.

Na přání dodává firma Gustrower digitální váhy , prodloužení výpadu ze šneku na plnění secích strojů .Mimochodem toto prodloužení je možné použít také pro plnění návěsů přes kraj pole. Dosah čneku od kraje vozu je 2,9 m.

V základu je vůz ve verzi 25 km/h, na přání se dodávají blatníky a výbava na rychlost 40 km/h. Vůz je možno pohánět jak na 540 ot/minutu, tak i na 1000 ot/minutu. Vedle obilí je možno vůz použít také na převoz osiv a minerálních hnojiv. Čištění vozu je velice jednoduché a dá se říct i "nejdokonalejí" v oboru. Díky kompletnímu odklopení dna vozu v celé délce vozu je během 3 minut kompletně vyčištěna korba (násypka).

V letošních žních zasáhne náš nový překládací vůz Gustrower GTU 25 poprvé do předvádění. Rádi bychom více představili kvalitu Gustrower našim stálým zákazníkům a oslovili i nové. V případě zájmu se můžete na nás obrátit a sjednat si předvedení vozu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás