Nákupní košík je prázdný

Nový překládací vůz Annaburger HTS 22.16 pro našeho dobrého zákazníka

Středa 20.06.2012

Technika, která snižuje náklady....

Dopravní technika firmy Annaburger je vyspělá, robustní a dobře vybavená již v základní verzi. Díky zkušenostem firmy Annaburger s dopravní technikou mají uživatelé této techniky nízké náklady na provoz techniky. Jedná se především o nízkou spotřebu na jednotku, nízkou potřebu opotřebitelných dílů v době provozu techniky a také vysokou prodejní hodnotu stroje po několika letech.

Světový rekord v překládání

U Annaburgeru najdete velice propracovaný systém šneků s průměrem 550 mm a výkonem 15 m3/minutu, což je největší výkon u podobných strojů v Evropě. Navíc je vše uděláno tak,  aby zákazník se strojem mohl pracovat několik let bez jakýchkoliv problémů. Například v Agroservisu Višňové a.s. pracují naše překládací nástavby již od roku 2004. V provozu jsou ve žních v průběhu 3-4 měsíců a vedle toho mimo sezónu plní velkoplošná rozmetadla Güstrower minerálními hnojivy. Jen na podzim sklízí ve Višňovém více jak 7000 ha zrnové kukuřice.

Podobné zkušenosti mají s našimi překládacími vozy v Rostěnicích.

Jednoúčelový speciál

Výhodou nabídky firmy Annaburger je široký výběr jednoúčelových vozů tak i překládacích nástaveb. Každý zákazník si může vybrat i u jednotlivého modelu mezi normální a nadstandardní výbavou, různými typy odpružení oje, náprav i pneumatik. Další možností je způsob ovoládání vozu a některé nadstandardní věci, jako je váha Digi -star, pneu s ráfkem 30,5" atd.

O nasazení vozu u zákazníka vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás