Nákupní košík je prázdný

Nový návěs Annaburger ve společnosti ALA a.s. Řepníky

Pátek 25.09.2015

Návěsy Annaburger s novou korbou se staly velice populární u zákazníků nejen v ČR. Nebudeme si nic nalhávat, velmi pomohl fakt, že nové korby jsou jednodušší na výrobu a tudíž i levnější. Ale pro zákazníky je důležité, že podvozek, tedy ta nejnamáhanější a nejdůležitější součást, zůstala stejná jako dříve a promítají se tam dlouholeté zkušenosti s výrobou dopravní techniky.

Stále více se prosazuje hydropneumatické odpružení náprav, které představuje naprostou špičku mezi odpružením podvozku a dlouho tomu tak ještě zůstane. Zákazníci pak vědí, že při koupi hydropneumatického odpružení budou mít návěs, který krom všech pozitivních vlastností odpružení bude mít vysokou hodnotu i za 15 let. Protože i za tak dlouhou dobu bude návěs stále vybaven pravděpodobně nejlepším odpružením na trhu. Zatímco ostatní systémy odpružení jsou již dnes překonány.

Cestou hydropneumatického odpružení se vydali i v Řepníkách. Zakoupený návěs HTS 20.12 je vybaven právě hydropneumatickým odpružením náprav a oje, ale také velkými pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Tím se návěs odlišuje od veškeré konkurence, která v této specifikaci většinou návěsy nenabízí. Návěs má základní objem 23,5 m, který dále navyšují senážní nástavky o výšce 490 mm.

Návěs bude používán k odvozu obilí, brambor a silážní kukuřice. Při sklizni silážní kukuřice jsme návěs ostatně zachytili při prvním nasazení. Agregován byl s traktorem John Deere 7530, který s ním neměl problém. Přejeme společnosti ALA a.s. Řepníky mnoho spokojenosti s návěsem Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás