Nákupní košík je prázdný

Nový návěs Annaburger jezdí ve službách na Pardubicku.

Středa 08.08.2018

Nejdůležitějším prvkem všech návěsů je samozřejmě podvozek. Annaburger nabízí kloubovou nápravu, parabolicky odpruženou nebo hydraulicky odpruženou nápravu. Každým rokem se volba zákazníků stále častěji přiklání k hydraulické nápravě. Důvod je zřejmý. Na trhu neexistuje komfortnější odpružení. Hydraulicky odpružená náprava poskytuje nejvyšší výkyv a aktivní tlumení rázů. Velkým přínosem je i zvedání přední nápravy v ceně odpružení.

Nově předaný návěs HTS 22.14 byl tedy vybaven hydraulicky odpruženým podvozkem, hydraulicky odpruženou ojí, náběžnou nápravou a zvedatelnou nápravou. Jako pneumatiky byly zvoleny Micheliny 600/55 R26,5. Toto je nejčastěji dodávaná výbava podvozku návěsů Annaburger. 

Korba je dvoustranně sklápěná a má v základu 7 metrů a objem 29 kubíků bez nástavků. Nástavky o výšce 490 mm objem zvedají až na 37 kubíků. Samozřejmostí je i rolovací plachta. Zajímavostí naopak je ovládání návěsu přes ISOBUS terminál traktoru, kterým je John Deere 6215R. Aby návěs ladil, byl dodán v "John Deere" barvě.

Pan Topič návěs používá ve službách při sklizni siláží a senáží a také ve žních jako odvoz od svého kombajnu, se kterým také poskytuje služby. Službaři s vlastním odvozem jsou často preferováni. Přejeme panu Topičovi mnoho spokojenosti s návěsem Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás