Nákupní košík je prázdný

Nový Bomech botkový hadicový aplikátor na cisterně BSA v Malém Boru

Pondělí 14.03.2011

Botkový aplikátor Bomech Green Flex - ideální volba nejen do travního porostu

Náš partner holandská firma Bomech se speciálizuje na profi aplikátory  na hnojení kejdou do travních porostů. Samozřejmně, že aplikátory lze použít i na hnojení obilí a do hrubé brázdy. Charakteristickým rysem aplikátoru s tzv. taženou botkou je to, že kejda je pomocí botky a gumového usměrňovače aplikována do travního porostu ke kořínkům, bez toho aby došlo k zašpinění listů.

Aplikátor pro společnost Agrospol Malý Bor a.s. je speciálně vyroben pro danný typ cisterny ,včetně závěsu a všech dílů pro připojení k cisterně. Záběr aplikátoru je 8,6 m, aplikátor je vybaven kompletním elektrohydraulickým ovládáním a dělící hlavou EXo-cut s dokonalým řezáním.

Bomech aplikátory pro jakoukoliv cisternu

Specialitou naší firmy je dodávka a montáž aplikátorů Bomech na jakýkoliv typ cisterny, která je na trhu. Podle danného typu cisterny jsme schopni ve spolupráci s firmou Bomech navrhnout a vyrobit díly pro upevnění aplikátoru, včetně ovládání z kabiny traktoru.

Bomech aplikátory s taženou botkou jsou ideální volbou pro všechny chovatele skotu, kteří chtějí hnojit své luční porosty. Výhodou aplikace s aplikátorem Bomech je to, že skot může jít na louku dříve než u klasické aplikace kejdy do porostu.

U aplikátoru se záběrem 8,6 m je také zajímavá hmotnost okolo 680 kg a přepravní záběr okolo 2,8 m,což jsou jdny z nejmenších rozměrů u cisteren..


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás