Nákupní košík je prázdný

Nový aplikator na biologiei i chemii s možností mikrodávkování biologického konzervantu

Pátek 11.02.2011

Aplikátory Sila Standard a Comfort pro náročné zákazníky

Aplikátory Sila konfigurujeme v naší firmě speciálně podle příní zákazníků. Zákldní verze je vybavena digitálním průtokoměrem ,ovládací skříňkou s displejem a regulací dávky digitálně.Počítač má dvě paměti vyaplikovaného množství kapaliny,což je dobré pro uživatele, který si může na naplnění jednoho návěsu odměřit kolik kapaliny bylo vyaplikováno a případně upravit dávku podle sušiny, která se v průběhu dne mění.

Standardní čerpadlo je dodáváno na biologické přépravky a na kyselé soli. V této podobě má výkon 320 l/hodinu.

Při použití tzv. organických kyselin montujeme tzv. Maxi čerpadlo s výkonem 500 l/hodinu. Veškeré armatury jsou pak upraveny z materiálů, které odolávají teto chemii.

Nově je možno aplikátor dovybavit také o tzv. mikrodávkování biologickeho roztoku konzervantu (koncentrát) do proudu vody. V nádrži je jen voda a konzervant se v určitém poměru dávkuje z malého kanistru, který obsluha může po skončení práce dát do ledničky.

Tuto variantu mohou použít podniky, které aplikují jak biologii ,tak chemii.

K dispozici jsou nádrže 100,200 a 300 l  pro řezačky. Během 2 měsíců budeme mít k dispozici i nádrž 390 l na zadní část řezačky.

Pokud máte zájem, rádi vám uděláme nabídku na jakýkoliv aplikátor postavenáý přesně podle vašeho přání!

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás