Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo hnoje a kompostů Annaburger HTS 22.04 uvedeno do provozu ve společnosti ZDV Krchleby u Čáslavi

Úterý 20.09.2011

Profi třída universálních rozmetadel hnoje

Rozmetadla řady HTS 22.04 představují třídu sami pro sebe. Svými rozměry základní korby bez rozmetacího ústrojí - 6,9 x 2,3 x 1 m  patří k největším rozmetadlům na trhu v Evropě. Svou výbavou ve standardu představují velice zajímavou investici pro velké chovatele skotu.

Ve standardu u tohoto typu rozmetadla najdete super jištění rozmetacího ústrojí ,včetně elektronické ochrany rozmetacího ústrojí. Rozmetací dávka se nasavuje na plaubním počítači podle tabulek. Řada rozmetadel HTS 22.04 je vybavena velkými pneu 600/55-26,5", k dispozici jsou i další rozměry s šířkou až 800 mm. Ve standardu je hydraulicky odpružená oj, zvedatelná náprava a řada extra věcí, které ulehčují obsluze práci.

Jako většina rozmetadel Annaburger  je i model HTS 22.04 vybavitelný senážní nástavbou a zadním čelem na senáže. Během dvou hodin je možno z tohoto rozmetadla udělat senážní vůz s objemem téměř 39 m3. Takovuto variabilitu neumožňuje žádný jiný výrobce na trhu. K vychytávkám výbavy patří i mechanický pohon řetězového dopravníku s rychlovyprazdňováním, který vyprázdní zásobník do 1 minuty.

Model rozmetadla HTS 22.04 v kombinaci se senážní nástavbou - 03 je mezi našimi zákazníky stale populárnější.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás