Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Güstrower jezdí ve východních Čechách

Středa 28.07.2021

Rozmetadla Güstrower se nabízí jako nástavby na samochodné nosiče, jednonápravové nebo dvounápravové stroje tažené traktorem. U všech je základem řetězový dopravník, který precizně dodá jakýkoliv materiál k rozmetacím kotoučům. S Güstrowery tak lze aplikovat různé materiály od močoviny a ledků, přes vápence až po masokostní moučku.

Model GDK 8.000, který jsme letos dodali k Žamberku, je největší jednonápravový model s objemem 8 kubíků. Zákazník chtěl stroj bez nástavků, ale za to s rolovací plachtou a ojí do spodního závěsu. Pneumatiky Alliance 20,8 - 38 jsou vhodné do porostu i na strniště a jejich otočením se mění i rozchod stroje v rozmezí 1,8 m a 2,25 m. Celý stroj má schválení na 40 km/h, což nebývá u tažených rozmetadel standardem. Náprava BPW byla na přání zákazníka odpružena listovým perem.

Rozmetadlo je vybaveno dvěma sadami kotoučů. A to hardoxovými na vápence, a H rozmetacími kotouči pro lepší aplikaci močoviny. Rozmetací ústrojí je poháněno vlastním hydraulickým okruhem, a je vybaveno hydraulickým hraničním hnojením, a sekčním a klínovým rozmetáním. Je tak plně připraveno aplikovat v systémech precizního zemědělství.

Děkujeme zákazníkovi za projevenou důvěru a přejeme mnoho spokojenosti s rozmetadlem Güstorwer.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás