Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Annaburger pracuje od dubna u Jihlavy

Pondělí 22.06.2020

Model HTS 20.04 je v současnosti nejprodávanější rozmetadlo Annaburger. Zákazníky si nachází díky skvělým parametrům a zajímavému poměru cena vs. výkon. I když se jedná o menší tandem, tak délka korby je 6,3 m, což je srovnatelné s většinou velkých tandemů na trhu. Základní kloubová náprava s pneumatikami 560/60 R22,5 bohatě postačuje a třešničkou na dortu pro uživatele je zvedatelná náprava v základní ceně.

Nové rozmetadlo řady "H" se liší od klasického dvěma řetězovými dopravníky a jednou centrální převodovkou. To je jen základní rozdíl a není zdaleka poslední. Změny jsou i v uložení frézovacích válců a ve tvaru bočnic. Důležitý rozdíl je skryt pod kryty rozmetacího ústrojí. Nově je každý rozmetací kotouč jištěn samostatnou spojkou.

Dva horizontálně uložené frézovací válce zajišťují perfektní drobení materiálu a dva rozmetací kotouče se šesti lopatkami se starají o rovnoměrnou aplikaci do záběru až 24 metrů. Řetězové dopravníky jsou vybaveny ližinami na vápno, což otvírá další možnosti využití rozmetadla v průběhu roku. Výměnné nože na frézovacích válcích a hydraulická mezistěna patří k běžné výbavě těchto rozmetadel. Ovládání pomocí terminálu AMS5 vyžaduje pouze jeden tlakový okruh a beztlakovou zpátečku.

Rozmetadlo mělo být původně vystaveno na výstavě Techagro a k Jihlavě jej prodal Ing Jiří Denemarek ze Zárubic.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás