Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Annaburger jezdí v Šebířově

Pondělí 20.04.2015

Rozmetadla Annaburger jsou v České republice velmi rozšířená. A to jak v jednoúčelovém provedení, tak i jako nástavby na výměnné systémy. Výhody rozmetadel Annaburger jsme tu již několikrát rozebírali. Připomenu jen excelentní rozměry ložné plochy u modelu 22.04, především délku ložné plochy 6,8 m, která je mezi dvounápravovými rozmetadly rekordní. Bočnice rozmetadla mají většinou 1 metr, ale na přání je lze zvýšit až na 1,4 m. Ale faktem je, že objem rozmetadla dělá především délka.

Rozmetadla HTS 22.04 jsou největší dvounápravová rozmetadla firmy Annaburger. V základu jsou vybavena pneumatikami s průměrem ráfku 26,5 palce, komfortním elektrohydraulickým ovládáním a zvedatelnou nápravou. Téměř všechna rozmetadla jsou vybavena hydraulickou mezistěnou a většina i výměnnými noži frézovacích válců.

Předané rozmetadlo v Šebířově je vybaveno kloubovou náběžnou nápravou s pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5 High Flotation, hydraulicky odpruženou ojí, elektrohydraulikou a hydraulickou mezistěnou. Rozmetadlo bylo agregováno s traktorem Fendt 824 Vario, který s ním neměl nejmenší problém.

Součástí předání rozmetadla byla i ostrá zkouška rozmetání hnoje. Záběr byl nastaven na 24 metrů, a ten se podařilo perfektně dodržet. Zajímavostí byla velmí ostrá hrana rozmetacího obrazce, kdy nebylo potřeba téměř vůbec překrývat, což snižovalo počet kolejí na poli. Rozmetadlo prodala a servisuje společnost Daňhel Agro a.s., náš prodejní partner v oblasti středních a jižních Čech.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás