Nákupní košík je prázdný

Nové profi rozmetadlo Gustrower v Achp Městečko Trnávka

Sobota 02.06.2012

Speciál šitý na míru zákazníkovi

Pracovníci Achp Městečko Trnávka si již v loňském roce odzkoušeli naše předváděcí rozmetadlo Gustrower GDK 7000 při vápnění a aplikaci minerálních hnojiv.  Po dobrých zkušenostech s naší rozmetací technikou se rozhodli pro stejný typ rozmetadla o objemu 10 m3, který si navíc nechali vybavit váhou. Ta není u rozmetadel Gustrower potřeba, ale specifické podmínky podniku služeb, kde v každém skladu hnojiv není váha , rozhodly ve prospěch digitální váhy. Náklad hnojiva nebo vápna, který se u zákazníka nebo ve skladu hnojiv naloží se ihned zváží, zaznamená v paměti váhy . obsluha tuto váhu hnojiva zadá do počítače TJ 500, který následně kontroluje množství hnoiva v zásobníku, kolik ha se dá ještě s tímto materiálem hnojit a další hodnoty.

Rozmetadlo je vybaveno nápravou BPW 40 km/h, pneu 650/65 R 30,5" Alliance , vlastním hydraulickým okruhem pro pohon rozmetacích kotoučů .Pro dopravu hnojiva ke kotoučům se stará spolehlivý řetězový dopravník.

Krátce po zaškolení rozmetadla tzv. "nasucho" vyrázil traktor s rozmetadlem Gustrower na první službu vápnění travních porostů. Naším partnerem v tomto obchodě byla firma Bohatec s.r.o. Knínice u Boskovic a její  prodejce pan Bednář.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás