Nákupní košík je prázdný

Nová předváděcí přívozná cisterna Annaburger

Pondělí 28.05.2012

Přívozná cisterna Annaburger HT 24.27 - dobrá volba za slušnou cenu

Poměr kvality, objemu a výkonu x cena je u modelu přívozné cisterny Annaburger HT 24.27 o objemu 21 m3 na ve.ice dobré úrovni. Né náhodou se jedná o velice prodávaný model přívozné cisterny Annaburger nejen ve východním Německu, ale také v ČR.

Díky příznivé ceně, nízké hmotnosti, povedenému podvozku a agregaci s malými traktory je HT 24.27 výborným pomocníkem každého majitele bioplynové stanice. Dalšími našimi zákazníky jsou podniky služeb zaměřené na aplikaci kejdy pomocí samochodných aplikátorů.

Cisterna HT 24.27 má ve standardu vzduchem odpruženou náprava s otočnou ojí, zadní náprava je kloubová výkyvná, na přání dodávaná také na vzduchovém odpružení.

Nová předváděcí cisterna Annaburger HT 24.27 bude k dispozici během 14 dní všem našim prodejcům a zákazníkům na vyzkoušení.  Více informací získáte u kolegy Jonáše Ptráka ( viz. kontakty).


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás