Nákupní košík je prázdný

Nová nástavba Teleliner pro výměnný systém Annaburger

Pondělí 27.05.2013

Koncept Teleliner od firmy Annaburger je svými parametry naprosto výjimečný. Výměnu rozmetacího ústrojí za 30 minut a teleskopicky výsuvné postranice nenabízí žádný jiný výrobce na trhu. Pro firmu Annaburger není problém udělat Teleliner jako nástabu na výměnný systém.

Zákazník dostává rozmetadlo s délkou ložné plochy 6,8 m a výškou postranic 1,2 m. Především délka ložné plochy je u tandemových rozmetadel rekordní. Po vysunutí postranic na výšku 2 m a výměně rozmetacího ústrojí za klasická senážní vrata vznikne z rozmetadla senážní vůz s objemem přes 33 kubíků. Vůz lze vybavit rychlovyprazdňováním, které zajistí vyložení vozu za 1 minutu.

Rozmetací ústrojí je to, které je známé z ostatních rozmetadel Annaburger s tím rozdílem, že Teleliner má ve standardu tři frézovací válce. Dva kotouče s lopatkami zajistí rozhoz materiálu až do šíře 24 m. Samozřejmostí je jištění řetězovými spojkami a elektronické snímání otáček frézovacích válců.

Zákazník z východních Čech použije nástavbu na výměnném systému HTS 22.79, který od nás zakoupil s překládací nástavbou. Jediným vozem tak bude schopen obsloužit sklízecí mlátičky při sklizni obilí a kukuřice, rozmést veškeré hnoje a zároveń odvézt senáž i siláž. Takovou práci by běžně zastaly 3 jednoúčelové vozy s téměř dvojnásobnými pořizovacími náklady. Pro zákazníka je to již druhý výměnný systém Annaburger.

Přejeme zákazníkovi mnoho úspěchů s technikou Annaburger!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás