Nákupní košík je prázdný

Nová nástavba teleliner na výměnném systému HTS 22.79 dočazila poprvé do ČR

Pondělí 18.07.2011

Rychlé přesazení adaptéru a návěs vyrazil na předvádění

Vůz se nezdržel v naší firmě moc dlouho, protože ten samý kamion pokračoval s návěsem k prvnímu zákazníkovi, který vyzkouší rozmetadlo hnoje a kompostů. Tento model na výměnném systému splňuje požadavky každého podniku nebo službaře, protože se dá použít na rozmetání hnoje, vápna, na dopravu senáží a siláží a také při zakoupení cistenrové nástavby o objemu 18 m3 pro aplikaci kejdy nebo dopravu vody k postřikovačům.

V tomto je nový koncept jedinečný.

Vaměňuje se jen zadní čelo

Díky tomu, že jsou postranice Telelineru hydraulicky výsuvné, dá se zde nastavit výška postranic podle potřeby obsluhy. To platí jak o rozmetadlu, kde u drůbežího trusu nebo kompostu mohu zvetšit objem korby. Při výměně zadního čela se dá vůz během 30 minut předělat na moderní senážnívůz k řezačce. Díky novému způsobu aretace zadního čela ,lze tuto operaci provést opravdu rychle.

Tento vůz bude nyní sloužit naší firmě k předvádění na na pronájem.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás