Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna k postřikovači Annaburger o objemu 10 cbm

Neděle 05.11.2017

Nové cisterny používají podvozek a šasí z návěsů BasicLiner. Mají tedy parabolicky odpružené nápravy bez možnosti natáčení, nízko uložený rám a oj do spodního závěsu, která může být parabolicky odpružena. Nápravy jsou natolik předimenzované, že vožení výrazně těžšího DAMu je u 10ti kubíkové cisterny možné bez dalších úprav.

Laminátovou nádrž lze vybavit vrchním pneumaticky otvíratelným otvorem a stranovým plněním. Samozřejmostí je výpustní otvor v zádi cisterny. Podle přání zákazníka je možné cisternu vybavit různými koncovkami. Počínaje koncovkami Perrot NW 150, přes české koncovky s háky DN 110 až po Stortz B či C. Šoupata lze provést hydraulicky či mechanicky ovládané. Na přání lze dodat různá kolena a odbočky. Pro některé zákazníky jsme postavili i plošiny pro míchací centra.

Cisterna HTS 14M.27 jezdí u zákazníka na Vysočině a je agregována s traktorem Zetor 12145. Je vybavena nasávací rukou o průměru 100 mm a kompletní nerezovou sadou na DAM. Cisterny se zatím setkávají s velkým ohlasem. Jedná se o cenově příznivé jednoduché stroje s dlouhou životností, která byla charakteristická pro předchůdce - cisterny HTS 100.27

V případě zájmu o řešení logistiky dopravy vody a DAMu k postřikovači nás neváhejte kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás