Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna Annaburger HTS 22.27 v Blažovicích

Čtvrtek 11.08.2016

Sortiment firmy Annaburger je velice rozsáhlý, co se týká cisteren. Pomineme-li cisterny s čerpadlem, které se na dovoz DAMu nehodí, tak vývěvové cisterny vyrábí Annaburger ve velikostech 10, 12, 15 a 18 kubíků na tandemovém podvozku. Pro fajnšmekry jsou k dispozici i tridemy o objemu 21, 24 a 27 m3. To jsou však pouze cisterny návěsné. Annaburger vyrábí i vysoce populární cisterny přívěsné, alias přívozné. Ty mají objem 12, 15 a 21 m3. Velké přívozné cisterny o objemu 24 a 27 m3 opět nepočítáme, neboť mají také čerpadlo. Aby sortiment nebyl malý, tak se můžeme bavit o jakémkoliv objemu cisteren na nákladní auta.

Cisterny Annaburger jsou legendární pro svou laminátovou nádrž, která se vyznačuje jednak nízkou hmotností, a druhak stálostí při kontaktu s jakýmikoliv agresivními materiály. Tím nemusí být myšlen pouze DAM, ale i digestát. Laminátová nádrž se většinou kombinuje s nerezovou sadou na DAM, kdy veškeré kovové části, které přijdou do styku s DAMem, jsou z nerezu, včetně přetlakových ventilů, bočních záslepek nebo zadního víka. Cisterna v BONAGRO, a.s. je vybavena kloubovou náběžnou nápravou, pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, hydraulicky odpruženou ojí i málo vídaným hydraulicky zajistitelným vrchním otvorem.

Pro BONAGRO, a.s. se jedná o Annaburger č. 9. Společnost používá dva výměnné systémy HTS 20.79 z let 2002 a 2004, jeden novější 22.79 s překládací nástavbou a korbou, a pak čtyři jedoúčelové návěsy. Dva menší a dva větší HTS 22.12, včetně prvního prodaného návěsu v ČR s novým tvarem korby.

Přejeme mnoho spokojenosti s novou cisternou a děkujeme Štěpánu Samkovi za poskytnutí velice pěkných fotografií z jednoho z prvních výjezdů.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás