Nákupní košík je prázdný

Nová aplikační cisterna Vakutec uvedena do provozu ve společnosti Agrotech s.r.o. Poličná u Valašského Meziříčí

Sobota 12.05.2012

Vakutec - specialista na hnojení kejdou

Cisterny Vakutec jdou svou specifickou cestou. Jsou prioritně určeny pro hnojení a ne recyklaci kejdy.Proto  jsou vyráběny na přání zákazníka ve speciální výbavě.  Cisterna vyrobená na základě požadavku firmy Agrotech s.r.o, Poličné je vybavena lehkým hadicovým aplikátorem Leith o záběru 10 m. Hadice s flexibilními konci velice dobře aplikují kejdu v "širokých páscích", aplikátor je výškově nastavitelný. Hadice v porostu nepoškozují rostliny.

Na stroji je dálkové ovládání šoupěte, které otevírá proud hmoty do dělící hlavy aplikátoru. Díky tomu je možno v určitém momentu ovládat dávkování kejdy. Rozdělovací hlava EXO-CUT je vysoko posazena a umožňuje aplikaci kejdy také na svahu.

Celkový koncept cisterny VA 10500 o objemu 10,5 m3 je založen na pohonu od malého lehkého traktoru, vývěva pracuje na 540 ot/min, traktor má nízkou spotřebu na 1 hodinu. Díky tomu dosahuje zákazník firmy Vakutec  nízké spotřeby na vyaplikovaný 1 m3 a vedle toho je schopen hnojit se soupravou v porostu obilovin s minimálním tlakem na půdu. Využitím kejdy při hnojení šetří náš zákazník velké množství finančních prostředků za minerální hnojiva.

Zákazník Agrotech s.r.o. Poličná si vedle cisterny Vakutec pořídil u firmy Agrotrans Otice s.r.o. také nový návěs firmy Krampe BB 600.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás