Nákupní košík je prázdný

Nová aplikační cisterna Annaburger pro zákazníka na severu Moravy

Čtvrtek 03.05.2012

Sázka na kvalitu za dobrou cenu..

Na rozdíl od řady našich konkurentů, kteří se na začátku podbízí jen "cenou", jsou cisterny Annaburger "držáky" s vysokou spolehlvostí, vysokou užitnou hodnotou a nízkými provozními parametry, tedy náklady. Například nové modely cisteren série K jsou delší ,nižší, mají výrazně nižší těžiště, tažený profil rámu a především disponují špičkovými podvozky. v tomto případě novým typem BPW náprav s hydropneumatickým odpružením . Právě u tohoto typu náprav má firma Annaburger asi největší zkušenosti a nejvíce prodaných kusů ze všech konkurentů v oblasti dopravní techniky v Evropě.

Nízké náklady na provoz

Koncept našich cisteren je vytvořen tak ,aby dosahovaly co nejvyšší pracovní rychlosti na silnici, mněly vysokou stabilitu na poli, aby dokázali rovnoměrně aplikovat kejdu v porostu obilovin a kukuřice a také aby měly co nejnižší náklady na opotřebitelné díly.

Nízký tahový odpor, nízká spotřeba soupravy při odvozu a aplikaci kejdy nebo fugátu, nízká potřeba opotřebitelných dílů, to jsou důležité údaje pro potencionálního kupce jakékoliv aplikační cisterny vedle základní ceny. Naše cisterny HTS 22.K27 lze bez problémů agregovat s traktory okolo 190-200 k, u hydropneumatického odpružení lze volit pneu s ráfkem 26,5" nebo 30,5", přičemž i u těchto  "velkých kol" lze počítat s uhlem natočení zadních kol u řiditelné nápravy okolo 11 strupňů. u řadykonkurentů je tato hodnota okolo 7 stupňů.

Díky vývěvám Jurop a dodávce značkového vývěvového oleje vydrží vývěvy u našich cisteren déle než u jiných značek. Navíc naše firma poskytuje značkový servis na vývěvy Jurop a Batani (Mac), všetně repasí vývěv nebo prodejem nových vývěv nebo kombiagregátů.

Vedle toho provádíme také značkový servis na produkty Vogelsang, které najdete u většiny hadicových aplikátorů  na trhu.

Spokojenost zákazníků

Nové modely cisteren Annaburger sérioe K dodáváme našim zákazníkům v ČR již dva roky. Zkušenosti našich zákazníků jsou velice pozitivní jak z hlediska provozní spolehlivosti ,tak i nízkých provozních nákladů. Nová cisterna HTS 22.K27 o objemu 18 m3  je velice solidně vybavena a z hlediska podvozku nemá na trhu konkurenci. Toho jsou si naši zákazníci, kteří mají v podniku již jeden návěs s hydropneumatickým odpružením , vědomi a cíleně vyhledávají špičkové poddvozky naší firmy.

Nová cisterna začne již brzo pracovat v jednom zemědělském podniku na Moravě. O nasazení této cisterny vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás