Nákupní košík je prázdný

Největší výměnný systém Annaburger jezdí ve Valtrovicích

Pondělí 29.04.2019

Výměnné systémy Annaburger jsou jedny z nejrozšířenějších v České republice a víceméně od modelu 22.79 výše nemají na trhu konkurenci. Obrovskou předností je široká škála různých nástaveb a jejich stejný objem, jako v případě jednoúčelových strojů. Většina těchto výměnných systémů je dodávána na hydraulicky odpruženém podvozku, který krom komfortní jízdy a skvělého pružení zajišťuje i snadnou výměnu nástaveb.

Největší výměnný systém HTS 33.79 je v základu hydraulicky odpružen a má i hydraulické nucené řízení. Ve Valtrovicích jezdí od prosince 2014. Používá sklolaminátovou cisternovou nástavbu o objemu 24 kubíků. Nástavbu je možno vybavit jak hadicovým aplikátorem, tak i tříbodovým závěsem a případným kypřičem, což je unikátní možnost u výměnných systémů.

Druhou nástavbou je rozmetadlo hnoje se třemi frézovacími válci a délkou ložné plochy 7,5 m. Pri výšce bočnic 1,4 m se jedná o velmi výkonný stroj. Díky třem frézovacím válcům s otočnými noži je drobení materiálu perfektní a dva rozmetací kotouče se šesti lopatkami rozhodí materiál až na 24 metrů. Ovládání rychlosti posuvu dopravníku se děje přes ovládací terminál celého výměnného systému.

Výměnný systém jsme zachytili společně s traktorem JCB Fastrac 8330 při rozmetání drůbeží podestýlky, která pro rozmetadlo nepředstavovala žádný problém. Díky pozorné oblsuze je stroj v perfektním stavu a věříme, že skvělou práci bude odvádět ještě řadu let.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás