Nákupní košík je prázdný

Nejnovější model předváděcí cisterny Annaburger HTS 22.K 27 o objemu 18 m3 je připraven na předvádění

Neděle 07.10.2012

Profi model cisterny Annaburger pro hnojení kejdou v porostu obilovin a kukuřice

Nejnovější model naší předváděcí cisterny, který máme k dispozici je opravdu velice dobře vybaven. Málokterý prodejce disponuje v současnosti takto dobře vybavenou cisternou s řadou profi prvků jako je :

- hydropneumaticky odpružené nápravy BPW (12 t) a oj

- hadicový aplikátor na tříbodový závěs s průměrem hadic 50 mm a dělícími hlavami EXO-cut

- velká kola o šířce 750 mm a ráfkem 30,5" s možností zvednutí nebo přizvednutí nápravy

- robustní rám cisterny s tří nebo čtyřbodovým závěsem

- laminátová nádrž vhodná i pro přepravu tekutých hnojiv, navíc s pasportem na tlakovou nádobu platným v ČR ( zjednodušeně průkaz na tlakovou  nádobu)

- kompletní ovládání stroje z palubního počítače a ovládání jednotlivých sekcí stroje jednotlivě

Pokud si farmář srovná jednotlivé položky na stroji a bude podobnou konfiguraci požadovat u konkurence, může rychle narazit, protože tento model je u Annaburgeru opravdu jiný než mají ostatní výrobci. Je to dánou používáním hydropneumaticky odpružených náprav a rámů stroje v tzv. stavebnicové konstrukci, to znamená, že sériovost výroby,  a tím i počet strojů je u Annaburgeru v této specifikaci větší než u konkurenčních firem.

Možnost vyzkoušení cisterny

I když podzimní počasí již není nejvhodnější pro správné hnojení kejdou , může si zákazník alespoň vyzkoušet jízdní vlastnosti cisterny a rychlost nasávání. Na jaře pak aplikaci kejdy do porostu obilovin, na což je naše předváděcí cisterna přímo stvořená. Právě zde může zákazník ušetřit nejvíce finančních prostředků.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás