Nákupní košík je prázdný

Nejlépe vybavená cisterna Annaburger v ČR

Úterý 28.04.2020

Dlouhé roky jsme obdivovali aplikační cisterny, které byly určeny pro německé zákazníky a byli jsme zvědaví, zda-li se tak skvěle vybavených strojů dočkáme i v ČR. Díky rostoucím nárokům na preciznost aplikace a na evidenci hnojení se stále více zákazníků zajímá o pokročilé možnosti výbavy na cisternách. Zlom nastal na konci roku 2019, kdy byla objednána první takto vybavená cisterna Annaburger.

Dodaná cisterna Annaburger HTS 22.28 má sklolaminátovou nádrž o objemu 18 kubíků a je vybavena čerpadlem Vogelsang o výkonu 3 845 l/min. Podvozek je tvořen osvědčenou kloubovou nápravou, kde přední náprava je zvedatelná a zadní náběžná. Samozřejmostí je hydraulicky odpružená oj. Pneumatiky byly zvoleny od firmy Michelin s rozměrem 600/55 R26,5. K aplikaci se používá 18 m široký hadicový aplikátor Vogelsang, který je připevněn na čtyřbodovém závěsu.

Cisterna je vybavena ISOBUS ovládáním a má průtokoměr, který dává signály o aktuálním množství vycházejícím z čerpadla. V kombinaci s tzv. bypassem je možno dělit průtokové množství automaticky v závislosti na požadované dávce a aktuální pojezdové rychlosti. Cisterna je taktéž vybavena systémem, kdy cílovou hodnotou nemusí být nastavená dávka, ale například předpisová mapa. Tato cisterna dokáže pracovat v režimu precizního zemědělství. To je další krok směrem k perfektnímu využití dusíku na farmě. 

Cisterna je vybavena velkou nasávací rukou NW 200, kterou se plní z přívozných cisteren. Díky dělené dopravě je cisterna pouze na poli a její výkon je tak velmi zajímavý, navíc cisterna ani hadicový aplikátor netrpí zbytečnými přejezdy po silnici. Jsme rádi, že si zákazník vybral takto skvěle vybavenou cisternu a jsme si naprosto jistí, že další podobně vybavená cisterna na sebe nenechá dlouho čekat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás