Nákupní košík je prázdný

Návěsy Krampe Big Body 460 v akci na Benešovsku

Středa 25.06.2014

Návěsy Krampe patří k nejpopulárnějším návěsům v ČR pro svou jednoduchost a robustní konstrukci, která zajišťuje dlouhou životnost vozu i v náročných podmínkách. Na výstavě v Brně to bylo velmi patrné, protože nejmenší návěs Krampe měl často silnější nápravy, než návěsy jiných značek s vyšší celkovou hmotností.

Návěs Krampe Big Body 460 má korbu o délce 4,5 m a objemu 16m3. Dodané vozy jsou vybaveny silážními nástavky o výšce 60 cm, pneumatikami Alliance 560/60 R22,5 a ojí odpruženou přes gumový silentblok. V základní ceně vozu je neřízená náprava BPW s nosníkem 120x120 mm a brzdovým bubnem 410 x 120 mm. To je naprosto unikátní náprava u návěsu s celkovou hmotností 16 tun. Konkurenční 20t návěsy používají stejné nápravy, ale spíše od méně renomovaného výrobce.

Vozy jsme zachytili při odvozu senáže. Oba návěsy byly agregované s traktory New Holland TS 115A, pro které jsou jak stvořené. Pro zákazníka to je pátý a šestý návěs Krampe, čímž se stal největším zemědělským uživatelem návěsů Krampe v ČR. Tento fakt jen potvrzuje spokojenost a bezproblémový provoz návěsů Krampe. Ostatně na poli se sešlo více návěsů Krampe, ale o tom zas příště v jednom z dalších příspěvků.

Zákazníkovi přejeme mnoho spokojenosti s technikou Krampe.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás