Nákupní košík je prázdný

Návěsy Annaburger v ZOD Hořice

Středa 06.06.2018

Návěsy Annaburger s novou korbou EcoLiner si našly od svého uvedení na trh mnoho zákazníků. Snížená cena díky jednodušší výrobě korby udělala z profi návěsu dostupný stroj, což se zkombinovalo s trendem, kdy zákazníci stále více požadují hydraulické odpružení náprav, kde Annaburger dominuje.

V Hořicích byl v roce 2015 zakoupen návěs HTS 20.12 s korbou o délce 6,5 m. Na podvozku se nešetřilo a bylo zvoleno provedení s hydraulicky odpruženými nápravami a ojí a pneumatikami 600/55 R26,5. Oba tyto prvky jsou v této kategorii návěsů unikátem. Korba o objemu 26,5 m3 pojme velké množství obilí a hnoje a se senážními nástavky se objem zvětšuje až na 34 m3.

V loňském roce se rozhodlo o koupi dalšího jednoúčelového návěsu, tentokráte většího HTS 22.12. Ten byl dodán těsně před letošními senážemi. Vůz má korbu dlouhou 7 metrů, základní objem 29 m3 a s nástavky se tato hodnota šplhá až na 37 m3. Podvozek byl opět proveden s hydraulicky odpruženými nápravami BPW, hydraulicky odpruženou ojí a se zvedatelnou nápravou. Oba jednoúčelové návěsy se postarají o odvoz velké části komodit v podniku.

Návěsy jsme zachytili při odvozu senáže od řezačky John Deere nedaleko střediska v Hořicích. Oba návěsy byly agregovány s traktory John Deere a byly dodány ve spolupráci s firmou Daňhel Agro a.s. - středisko Lbosín. Přejeme mnoho spokojenosti s technikou Annaburger!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás