Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 22.14 pracuje v ZP Tismice

Čtvrtek 23.04.2015

Doprava komodit hraje v zemědělské prvovýrobě velkou roli a připadá na ní téměř 50 % všech nákladů. Většina sklizených plodin se minimálně jednou musí přepravit, někdy i vícekrát. Požadavky na moderní návěsy jsou jasné - velké flotační pneumatiky, velký objem na dvou nápravách a komfortní odpružení podvozku.

Návěsy Annaburger toto splňují bezezbytku. 22tunové Annaburgery jsou v základu vybavené pneumatikami 600/55 - 26,5, délka korby je 7 metrů, což se řadí mezi největší návěsy na dvou nápravách a délkou převyšují i některé třínápravové návěsy. Při výšce bočnice 1,8 m je celkový objem návěsu 29 m3, který lze dále navýšit senážními nástavky. U podvozku je na výběr osvědčená kloubová výkyvná náprava, parabelické odpružení, které se moc často nepoužívá, a nebo stále populárnější hydropneumaticky odpružená náprava.

Návěs HTS 22.14 v ZP Tismice je v provedení se zadním a bočním sklápěním, má objem 29 m3, je hydropneumaticky odpružen, což znamená i hydraulicky odpruženou oj a zvedatelnou nápravu, a je vybaven pneumatikami Alliance 600/55 - 26,5. Zachytili jsme jej o žních při odvozu obilí od sklízecí mlátičky Claas Lexion 770. Návěs byl agregován s traktorem Claas Axion 850, a aby mezi oba stroje pasoval, byl dodán ve speciální Claas barvě.

Návěs do Tismic dodala společnos Agroservis JaS s.r.o. ze Zibohlav u Kolína.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás