Nákupní košík je prázdný

Malé velké rozmetadlo Annaburger HTS 20.04

Čtvrtek 25.01.2018

Mezi nejprodávanější modely rozmetadel patří suveréně dva největší tandemy - HTS 20.04 a 22.04. Největší tandemový model HTS 22.04 patří k nejvyýkonějším rozmetadlům na trhu. S nákladem kolem 20 tun se reálný denní výkon v optimálních podmínkách pohybuje kolem 700 až 800 tun, někdy i více. S délkou ložné plochy 6,8 m se jedná o největší rozmetadlo na trhu. V poslední době si více zákazníků nachází menší model HTS 20.04, který má délku ložné plochy "jen" 6,3 m, ale to je stejná hodnota jako u většiny konkurentů a rozmetadlo je cenově dostupnější.

Model HTS 20.04 nabízí tedy délku korby 6,3 m a výšku bočnice dle přání zákazníka. Ve standardu je vybaveno kloubovou nápravou a první zvedatelnou nápravou. Na přání lze dodat větší nápravu a pneumatiky s průměrem ráfku 26,5 palce. Rozmetadlo je možné vybavit elektrohydraulikou, kdy je možno přesně regulovat dávku a například frézovací válce jsou pak elektronicky chráněny.

Rozmetací ústrojí je úplně stejné jako na větších rozmetadlech. Dva horizontální frézovací válce v kombinaci s kotouči o velkém průměru se šesti stavitelnými lopatkami zajišťují perfektní drobení a rovnoměrný rozhoz všemožných materiálů. Samozřejmostí je možnost hydraulické mezistěny, výměnných nožů na frézách nebo hraničního hnojení.

Modely HTS 20.04 představují zajímavou alternativu pro menší zemědělce nebo službaře, kteří nepotřebují rozmetat desítky tisíc tun ročně (i když i tyto výkony model HTS 20.04 umí v ČR). Obrovskou výhodou je možnost agregace s traktory již od 140 - 150 koní dle podmínek. Třešničkou na dortu je možnost přestavby na senážní vůz a zapojení stroje do odvozu senáže či siláže.

Jedno takové rozmetadlo jsme dodali v roce 2016 soukromému zemědělci nedaleko Mělníka, kde stroj při rozmetání kalů zachytil pan Matěj Černý, kterému tímto velmi děkujeme za poskytnuté fotografie.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás