Nákupní košík je prázdný

Letošní žně ve společnosti Agrospol Mladá Vožice a dopravní technika Annaburger v akci

Neděle 12.08.2012

Sázka na dopravní techniku Annaburger se vyplácí

Společnost Agrospol Mladá Vožice patří mezi nejprogresivnější zemědělské podniky v Čechách. Při sklizni obilovin nevsadil tento podnik na překládací vůz, ale překládá za jízdy od kombajnů do návěsů Annaburger. K takovéto strategii je ale třeba mít dostatečný počet dopravních prostředků. V Mladé Vožici nyní jezdí již 6 dopravních prostředků s logem Annaburger. Nový návěs, který společnost zakoupila v tomto roku, dostal od našeho prodejce ,firmy Daňhel Agro, název " Dášaburger".  

V letošním roce byl také nasazen vůz s výtlačným čelem Annaburger Schubmax HTS 33.17, který je prioritně určen na dopravu objemných hmot. Při dopravě obilí je třeba zvolit menší plnění vozu podle objemové hmotnosti nakládané hmoty. Návěs HTS 33.17 je vybaven systémem nuceného řízení náprav a zvedatelnou přední nápravou.

V současnosti používají v Mladé Vožici dva výměnné systémy HTS 20.79 , tři návěsy HTS 22.12 a vůz s výtlačným čelem HTS 33.17. Tímto počtem patří mezi podobné úspěšné podniky, které vsadily na vnitropodnikovou dopravu pomocí profi techniky Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás