Nákupní košík je prázdný

Krampe představuje menší návěs s točnou - DA 24 Roadrunner

Pátek 19.06.2015

Model DA 24 Roadrunner používá korbu z návěsu Big Body 750, tedy 7,5 m dlouhou o objemu 26 m3. S nástavky 60 cm se objem šplhá až na 36 m3, s 80 cm nástavky pak na 39 m3. Jedná se o klasickou vanovou korbu vhodnou pro převoz všech druhů materiálů. To je zásadní rozdíl mezi tímto vozem a podobnými přívěsy, jejichž kroby jsou ve většině případech určeny jen na převoz obilí. Korba Roadrunneru může být dodána se sklápěním dozadu i do vybrané strany.

Podvozek vozu je tvořen tedy přední točnou a zadní jednoduchou nápravou. V základu je vůz vybaven ADR nápravou Black Bull s nosníkem 150 x 150 mm a brzdovým bubnem 420 x 180 mm. Obě nápravy jsou vzduchově odpruženy s možností poklesu při sklápění návěsu. Podvozek je pevně spojený, nelze jej rozpojit.

Mezi dodatečnou výbavu patří krom nástavků také rolovací plachta nebo vlastní hydraulický okruh pro rychlé sklopení korby. Na vůz je možno osadit širokou škálu pneumatik dle použití vozu, ale přední náprava pojme pouze pneumatiky 22,5 palce, zatímco zadní až pneumatiky s průměrem ráfku 26,5 palců.

Nový vůz rozhodně nemá konkurovat klasickým přívěsům, jejichž cena je výrazně nižší. Jako u další techniky Krampe, i zde zákazník musí požadovat především robustní zpracování a vysokou přidanou hodnotu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás