Nákupní košík je prázdný

Kombinované rozmetadlo a senážní vůz Annaburger HTS 16.04/03 v Agrodružstvu Puklice

Středa 15.02.2012

Kombinace rozmetadla a senážního vozu, kterou jinde nenajdete.......

Specialitou firmy Annaburger jsou universálně využitelné vozy pro více  účelů. Jedním z nich je i rozmetadlo s úpravou na senážní vůz. Během 2 hodin je možno z rozmetadla udělat plnohodnotný speciál k odvozu řezanky.

U zákazníka v Agro družstvu vlastníků v Puklicích u Jihlavy ,vozí v tomto voze také slámu, seno a vyváží hnůj na pole. Díky vyprazdňování řetězovým dopravníkem se dá hmota dávkovat na hromadu nebo do určitého místa určen

Senážní vůz /rozmetadlo HTS 16.04/03 je jedním z nejmenších strojů od firmy Annaburger ,který je možno kombinovat se senážní nástavbou. Svou koncepcí je určen k traktorům s výkonem 130 -160 k.

Tento koncept vozů nabízí na našem trhu firma Annaburger jako jedinná. K vozu je možno objednat také mechanické rychlovyprazdňování , které během 1 minuty zvládne vůz se senáží vyprázdnit.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás