Nákupní košík je prázdný

Když jeden návěs nahradí dva návěsy a jeden traktor.....

Pondělí 08.11.2010

Nová dimenze matematiky -1+1 = 1   , tedy Annaburger Schubmax

Na základě dvouleteho předvádění návěsu s výtlačným čelem HTS 29.17 o objemu 55 m3  se dá dnes konstatovat , že tento vůz nahradí při profesionální sklizni siláže a senáže ,dva nové návěsy s korbou o délce 6 m (28 m3 objem). Především podniky s novými bioplynovými stanicemi budou v budoucnu nuceni daleko více počítat náklady na 1 tunu substrátu.

Náklady na dopravu činí u silážní kukuřice asi 50% celkových nákladů.

Náklady na 1 tunu substrátu budou a jsou velice důležité. Je logické, že budou rozhodovat o tom, zda bioplynová stanice bude na výrobě elektřiny vydělávat nebo bude tzv. na nule, či bude v mínusu.  Doprava a velikost dopravní techniky budou rozhodovat v podstatné míře o ziskovosti.  Zde je Schubmax jedinečný, protože pracuje s traktory 190-220 k a nahradí dva návěsy a jeden traktor. Nemusíte být moc velcí ekonomové, aby vám došlo kde je možno ušetřit.

Zkušenosti od našich zákazníků s těmito vozy jsou velice pozitivní, speciálně při dopravě na delší vzdálenosti. Hydropneumatické odpružení náprav BPW je velice stabilní a přináší pozitivní efekt celému vozu. Ve voze se dá navíc oproti senážním vozům dopravovat také obilí, hnůj, cukrovka, brambory a jiné materiály.

Nejnovější Schubmax HTS 33.17 používá k plné spokojenosti již od května 2010 společnost Agrospol Maldá Vožice a.s.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás