Nákupní košík je prázdný

Jednonápravový překládací vůz Gustrower GTU 21 při sklizni zrnové kukuřice na Vysočině

Středa 19.10.2011

Sklizeň vlhké kukuřice s Gustrowerem

V současné době probíhá v naší zemi jednak sklizeň zrnové kukuřice, v některých oblastech ale probíhá i sklizeň vlhké kukuřice pro potřeby krmení skotu nebo prasat. Na snímcích kolegy Martina Stecoviče je zachycena sklizeň a drcení zrnové kukuřice u našeho službaře ,firmy Agroslužby Žďár nad Sázavou , které pomáhal  s překládacím vozem službař ,pan Jakubec z Dašic. Výnos kukuřice v Novém Městě na Moravě byl asi 13 t/ha při vlhkosti 33%. Sklizeň prováděla mlátička Claas Lexion 550 s 8-mi řádkovým adaptérem. Zrno bylo drceno a ukládáno do vaků Budissa Bag.

Překládací vůz Gustrower s objemem korby 21 m3 velice dobře pasuje k dritiči Romill s objemem zásobníku 11 m3. Díky tomu nedochází k zbytečným prostojům.

Společnost Agroslužby Ždár nad Sázavou poskytuje komplexní služby v oblasti senážování do vaků, skladování CCM, aplikace kejdy a aplikace vápených hnojiv v oblasti Vysočiny a jižní Moravy. K tomu využívá techniku dodanou a servisovanou naší firmou. Její služby jsou na vysoké profesionální úrovni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás