Nákupní košík je prázdný

Jednonápravové cisterny Vakutec s novým čerpadlem a provedením do svažitého terénu Alp

Neděle 11.11.2012

Nový typ čerpadla a speciální nízké provedení cistertny Vakutec

Firma Vakutec zařadila v tomto roce oficiálně do programu plnění svých cisteren také šnekový typ čerpadla, který je velice kompaktní a je vhodný také  na hodně hustou hovězí kejdu . Mimo to  je schopno šnekové čerpadlo  nasávat z větší hloubky než systémy s vývěvou. Firma Vakutec reaguje tímto na speciální přání zákazníků po větší variabilitě v oblasti nasávání kejdy. Vedle toho má k dispozici u všech typů cisteren systém s vývěvou, kombinaci vývěva a čerpadlo, čerpadla Vogelsang a také vlastní systém Turbo-Fass,což je kombinovaný systém čerpadla a vývěvy, který umožňuje i přečerpávat kejdu z jedné jímky do druhé.

Na snímcích v příloze je cisterna Vakutec o objemu 7,8 m3 vybavená právě tímto typem čerpadla, speciální upravenou nápravou a velkými koly s ráfkem 30,5". Na cisterně je na první pohled vidět, že se nejedná o nějaký "zlevněný nebo očesaný" model. Farmáři v Rakousku jsou nároční pokud jde o funkčnost cisterny a stabilitu. Ten kdo volí cisterny Vakutec má většinou jasno,co přesně chce.

Vedle plošného aplikátoru se cisterny určené do horských oblastí Alp vybavují také kejdovacím dělem, které může být použito také na hašení požárů. Výhodou šnekového čerpadla je to, že jse schopno vyvinout dostatečný tlak pro kejdové dělo. To se používá v okamžicích nouze, kdy není možno jinam aplikovat kejdu nebo močůvku.

Pokud máte nějaké speciální přání ,jak má vaše budoucí cisterna vypadat, nebo mátě nějaký problém s čerpáním kejdy, obraťe se na nás.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás