Nákupní košík je prázdný

I relativně malý traktor zvládne návěs Krampe BB 700

Pátek 21.12.2012

BB 700- dobrý poměr ceny a užitných vlastností

Návěs BB 700 ,který již několik let pracuje ve společnosti ZAS Březno má korbu o délce 7 m a svým objemem v senáži se pohybuje mezi 35 -40 m3 podle nástavek a použité "čepice" na korbě. Velice robustní parabelicky odpružené nápravy ADR nebo BPW dávají vozu nízký tahový odpor. Na tyto vozy téměř výhradně montujeme pneu 600/55-26,5" v radiálním provedení.

Při sklápění korby se automaticky vysunou dva hydraulické válce u zadní náppravy, které nápravu zablokují. Díky tomu má vůz vyšší stabilitu při sklápění oproti ostatním vozům.

Komfort jízdy je u BB 700 excelentní. Občas nás překvapí, že v senáži je možno tento typ vozu agregovat i s traktory o výkonu 160 k , což je vidět na obrázcích z Března, kde je vůz agregován s traktorem New Holland T 6080. Díky tomu má souprava menší spotřebu a lepší provozní náklady. Také náklady na pořízení takovéhoto traktoru jsou nižší než u traktoru s výkonem 220 k.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás