Nákupní košík je prázdný

Hákový nosič Krampe THL 23 L vítězí v produktivitě

Pondělí 16.04.2012

Vysoká škola logistiky....

Model nosiče THL 23 L vyvinula firma Krampe jako mezimodel mezi tandemovými nosiči a modelem THL 30 s hydraulicky odpruženými nápravami a řadou extra věcí výbavy. Cílem nového modelu bylo oslovit zákazníky, kteří chctějí vozit velké množství lehkých objemných materiálů, chtějí použít kontejnery o délce 7 a 7,5 m a zároveň mají momezený rozpočet, který chtějí za takovýto hákový nosič vydat.

Špíčkový podvozek a řízení

Třínápravový nosič konteujnerů  THL 23 L je vzduchem odpružený, v lepší výbavě má nucené řízení náprav ADR ,za přípalatek nápravy BPW. Pro natahování těžších kontejnerů se doporučuje zvolit silnější zvedací válce a tzv. top-druck válec na oji pro zvýšení zvedací kapacity nosiče.

Natahovací kapacita nosiče THL 23 L je 23 t s kontejnerem a sklápěcí kapacita je 25 t,což jsou špičkové parametry.Pokud jde o délku kontejnerů , jde na nosič nasadit kontejner o délce 6,5 m, 7,0 m a 7,5 m. Délka kontejneru záleží na materiálu, který chce zákazník v kontejneru vozit.

Naše firma CRS-Marketing má pro tento typ nosiče připraven cisternový kontejner pro přívoz kejdy s kapacitou 20 a 21 m3.k dispozici jsou i další možné nástavby.

Nový model THL 23 L okamžitě k dispozici

V současnosti máme k dispozici jeden nový modle tohoto nosiče, který jsme schopni ihned dodat zákazníkovi. Nosič je vybaven pneumatikami 445 mm (silniční profil), možná je ale i záměna za pneu 560/60-22,5" Michelin.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás