Nákupní košík je prázdný

Dvě sedlové cisterny Annaburger za traktory Tatra

Čtvrtek 10.06.2021

Sedlové cisterny Annaburger se nabízejí v několika provedeních. Klasické sedlové cisterny s objemem až 30,5 kubíků a povolenou rychlostí až 80 km/h. Přesto s páteřovým rámem pro skvělé výsledky při cestě na polních cestách. Novější alternativou jsou cisterny EcoTanker o objemech 28,5 a 30,5 kubíků na podvozcích rakouské firmy Berger. Tyto cisterny dosahují rekordních vlastních hmotností, kdy největší cisterna může vážit pouze 6 tun, což je neuvěřitelná hodnota. Poslední variantou jsou tzv. agrar sedlové návěsy.

Agrar sedlové návěsy jsou určené za agrotrucky nebo za traktory a mají proto maximální povolenou rychlost pouze 65 km/h. Vycházejí konstrukčně z klasických sedlových cisteren, ale počítá se například na kombinaci s dolly podvozky. Objem těchto cisteren je 21, 24 a nebo 27 kubíků. Všechny jsou na dvounápravovém vzduchem odpruženém podvozku. Všechny cisterny mohou být bez plnění, s vývěvou a nebo s čerpadlem.

Do společnosti Rhea Holding jsme dodali dvě agrar cisterny TS 27.27 o objemu 21 kubíků. Cisterny jsou vybavené vzduchovým podvozkem se zadní náběžnou nápravou a na přání zákazníka byly dodány bez jakéhokoliv systému plnění. Jediným příslušenstvím je zadní andock NW 250, pomocí kterého se s cisternami spojí Xerion s taženou cisternou. Samozřejmostí je vrchní plnící otvor a stranový otvor pro externí plnění. Cisterny jsou agregovány s traktory Tatra.

Cisterny jsme dodali ve spolupráci s Ing. Denemarkem, naším prodejcem v této oblasti. Přejeme společnosti Rhea Holding mnoho spokojenosti s novými sedlovými cisternami Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás