Nákupní košík je prázdný

Dva výměnné systémy Annaburger ve společnosti Žihelský statek a.s.

Pondělí 14.09.2015

Výměnné systémy Annaburger patří k legendám českých polí. Může za to nejen vysoký počet prodaných kusů v ČR, ale také vysoký stupeň výbavy většiny strojů, díky čemuž se výměnné systémy drží přes 10 let na technické špičce. Tridemové výměnné systémy jsou méně vídané, ale stále jich jezdí v ČR poměrně vysoký počet. Volí je ti zákazníci, kteří potřebují maximální výkonnost jednoho pracovníka, a nebo kteří požadují nízký tlak na půdu.

Výměnný systém HTS 29.79 se standardně dodává na hydropneumatickém odpružení náprav, což s sebou přináší hydraulicky odpruženou oj i přední zvedatelnou nápravu. Vůz je standardně vybaven první a třetí natáčecí nápravou, která může být za příplatek nuceně řízená. Na podvozek pasují všechny běžné nástavby výměnných systémů Annaburger.

V Žihli pořídili podvozky s náběžně řízenými nápravami, s pneumatikami Michelin 600/55 R26,5. Každý podvozek má cisternovou nástavbu o objemu 21 m3, která je pro aplikaci vybavena 15m hadicovým aplikátorem. Druhou nástavbou je velkoobjemová korba s výtlačným čelem Schubmax, která slouží k převozu senáží a siláží, hnojů, krmení pro BPS a obilí. Celé jaro byla jedna souprava používána k dopravě krmení pro dvě bioplynové stanice, které Žihelský statek provozuje.

Oba vozy jsme zachytili spolu při sklizni travní senáže. Oba byly momentálně agregovány s traktory Fendt a senáž odvážely do vakovače. Velmi nás těší důvěra společnosti v techniku Annaburger, a přejeme jí mnoho spokojenosti. Obě soupravy patří k nejlépe vybaveným návěsům v Plzeňském kraji.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás