Nákupní košík je prázdný

Dva unikátní návěsy Krampe v Nebovidech

Úterý 13.08.2019

První návěs Krampe přišel do Nebovid v zimě roku 2008 a jednalo se o model Big Body 650 s korbou o délce 6,5 m. Tento návěs dorazil s pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, ale především s hydraulickým odpružením náprav, což byla tehdy u Krampe nevídaná záležitost, co se České republiky týče. Dodnes se jedná o velikou raritu u Krampe, přestože hydraulické odpružení je to nejlepší odpružení, které lze na zemědělském návěsu mít.

Na podzim roku 2012 následoval druhý návěs Krampe, tentokráte menší model Big Body 600. Ten byl zhotoven ve speciální barvě dle traktorů New Holland. To by bylo to nejzajímavější na celém návěsu, kdyby i tento nebyl vybaven hydraulickým odpružením náprav. U modelu Big Body 600 se jedná o naprostou raritu, dodnes standardně nenabízenou a dost možná se jedná o jedinou šestistovku, která je takto vybavená. Stejně tak je to pravděpodobně jediný 6 m návěs v ČR s hydraulickým odpružením náprav. Pneumatiky Michelin 600/55 R26,5 na 600ce jsou také rarita, ale nicméně ty najdeme v ČR na minimálně dalších dvou kusech. 

To jen potvrzuje důraz, který firma POLINE klade na moderní technologie, a ochrana půdy pomocí flotačních pneumatik a kvalitní odpružení, které zvyšuje životnost celého návěsu, k nim rozhodně patří. Návěsy Krampe představují jen polovinu námi dodaných strojů v Nebovidech a ke zbytku se brzy vrátíme v dalším příspěvku.
 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás