Nákupní košík je prázdný

Dva špičkové návěsy Annaburger u zákazníka na Moravě

Pátek 21.09.2018

Model HTS 22.12 je největší dvounápravový návěs od Annaburgeru s více jak 7 m dlouhou korbou. Základní objem činí 29 m3, což se dá dále navýšit pomocí senážních nástavků. Patří k největším návěsům na trhu a je zde ideální poměr mezi velice slušným objemem a tím, co se dá na dvou nápravách odvézt při "českém" způsobu nakládání.

Podvozek návěsů Annaburger má čím dál častěji hydraulické provedení, včetně zvedatelné nápravy a hydraulicky odpružené oje. Je to nejlepší a nejkomfortnější systém odpružení, který na zemědělské dopravní technice existuje. A firma Annaburger s ním má velmi bohaté zkušenosti.

Výbava dodaných návěsů je opravdu excelentní. Hydraulický podvozek lze považovat za takovou samozřejmost. Ale návěsy jsou vybavené i hydraulicky nuceným řízením náprav. To je na dvounápravových návěsech Annaburger značná rarita. A pneumatiky byly zvoleny Michelin Cargo XBib 710/50 R26,5, které mají velmi nízký tlak na půdu. Jedná se o nejlépe vybavené jednoúčelové návěsy Annaburger v ČR.

Návěsy jsme dodali ve spolupráci s firmou Agrotrans Otice, naším prodejcem v oblasti střední a severní Moravy. Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás