Nákupní košík je prázdný

Dva koncepty překládacích vozů na jednom poli.....

Sobota 28.07.2012

Překládací vozy Annaburger - osvědčená klasika s vysokým výkonem....

Na povedených fotografiích mého kolegy ing.Michaela Málka je zachyceny hydropneumaticky odpružený podvozek HTS 22.79 s pneu o šíři 710 mm a ráfkem 26,5" . Tyto gumy jsou pro nasazení překládací nástavby o objemu 28 m3 ideální, protože mají malý tahový odpor. Ovládání vozu je pomocí ovládacího pultu z kabiny.  Přední šnek má u Annaburgeru průměr 550 mm a překládací výkon 15 m3. v praxi to znamená, že plný zásobník vyprazdňuje vůz v praktických podmínkách asi za 2 minuty.

Až doposud byl zákazník s nasazením našeho výměnného systému spokojený. největší výhodou konceptu MultiLand Plus je to, že překládací nástavba se použije v průběhu 1 měsíce ve žních, nějakou dobu na plnění secích strojů nebo rozmetadel minerálních hnojiv. Po zbytek roku je možno podvozek nasadit s jinou nástavbou.

Úspora nákladů až 50%

Díky výměnné překládací nástavbě je možno uspořit až 50% nákladů, protože podvozek se dá nasadit s korbou, rozmetací nástavbou nebo cisternovou nástavbou v průběhu celého roku. Minimální doba využití podvozku s nástavbami je 150 dní, v praxi je to často více dní. Díky propracované konstrukci  tohoto výměnného systému nemusí obsluha dělat kompromisy mezi jednoúčelovým překládacím vozem a nástavbou s podvozkem. Až na malé detaily jsou oboa dva koncepty Annaburger totožné.

Zvýšení výkonu mlátiček o 25%

V praxi platí, že prostoje moderních sklízecích mlátiček se pohybují denně okolo 2-2,5 hodiny. Hlavní čas tvoří vyprazdňování zásobníku na souvrati. pokud použije farmář překláadací vůz a vhodně sladí práci třech mlátiček s překláadacím vozem, může ušetřit jednu sklízecí mlátičku, což například v případě mlátičky Claas Lexion může dělat i 8-9 mil.Kč. 

Potencionálním zájemcům o informace z oblasti překláadcích vozů jsme schopni poradit a navrhnout koncept řešení logistiky v podniku. Díky našim předváděcím strojům si může každý farmář vyzkoušet  "na vlastní kůži" co může ušetřit.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás