Nákupní košík je prázdný

Druhý Xerion v Agroslužbách Ždár nad Sázavou už jede

Neděle 10.04.2011

Servis i na cisterny a nástavby Zunhammer

Naším motem je specializace na opravy jakékoliv cisterny na trhu. Vzhledem k tomu, že firma Zunhammer vlastní 2/3 firmy Annaburger máme i kontakty s touto firmou. V případě druhého Xerionu s nástavbou Zunhammer jsme byli osloveni firmou Agrall, zda jsme schopni tuto nástavbu uvést do provozu, případně upravit na nový stav.

Protože jsme firma orientovaná na zákazníky a protože máme také přímý kontakt s firmou Vogelsang, která dodává čerpadla a hadicové aplikátory, nebl pro nás problém říci, servis na nástavbu Zunhammer zvládneme.

Ve čtvrtek jsme do jobrechneru ISO- BUS terminálu nahráli nový ,aktuální program a po menších problémech s ISO-BUS terminálem jsme konečně uvedli Xerion do provozu jak by měl pracovat.

Xerion dostane v následujících dnech a týdnech také řadu nových věcí ,jako je nasávací ruka, nové výkonnější čerpadlo, nový Roto-cut a také nejnovější hadicový aplikátor od firmy Vogelsang.

Úprava proběhne u nás ve firmě. Do budoucna budeme poskytovat firmě Agrall servis na nástavby dodávané s nosiči Claas.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás