Nákupní košík je prázdný

Druhé rozmetadlo Güstrower pracuje v Agro Blatná a.s.

Čtvrtek 02.04.2015

Güstrower patří mezi nejpoužívanější tažená rozmetadla v České republice. Svými parametry ale vystupuje z řady, a výjimečnost jeho technických řešení potvrzují i zákazníci, kteří se ke Güstrowerům často vracejí. Základním rozdílovým prvkem je řetězový dopravník, který nepoužívá žádný další přední výrobce tažených rozmetadel. Řetězový dopravník zajišťuje, že je aplikovaný materiál přesně dávkován, a ten materiál, který drží pohromadě, je dopravníkem narušován. Güstrower je díky tomu schopen aplikovat hnojiva, která jiná rozmetadla aplikovat nedokáží. Tento fakt nám potvrdila řada zákazníků.

Rozmetadla Güstrower se vyrábí na jedné či dvou nápravách v pěti různých velikostech. Model GDK 7.000 je nejprodávanější. Stroj lze velice dobře vybavit, a základní objem 7 m3 je velice zajímavý. Pro náročnější zákazníky je možné objem zvýšit pomocí nástavků na 10 a 11 m3. V základní výbavě rozmetadla je například vlastní hydraulický okruh na pohon rozmetacích lopatek, i mechanicky ovládané hraniční hnojení.

Rozmetadlo v Blatné je vybaveno hydraulickým hraničním hnojením a pneumatikami Alliance 20.8 - 38 o šířce 528 mm a jeho charakteristické poznávací znamení je žlutá barva. Agregace se zeleným traktorem New Holland je pak velice originální.

Přejeme zákazníkovi mnoho spokojených hektarů s novým rozmetadlem Güstrower!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás