Nákupní košík je prázdný

Dopravní technika v nasazení při odvozu silážní kukuřice pro bioplynovou stanici v Jetřichovci

Sobota 30.07.2011

Sklizeň silážní kukuřice na klíč

Na snímcích ing.Michala Málka je zachycena sklizeň silážní kukuřice, které se zůčastnilo větší množství dopravní techniky. Prim hrála ale dopravní technika Annaburger. Společnost Agrospol Mladá Vožice a.s. používá již několik let dva výměnné systémy Annaburger HTS 20.79, dva návěsy HTS 22.12 a od loňského roku také vůz s výtlačným čelem HTS 33.17 Schubmax.

Zajímavostí je ,že v tandemových návěsech Annaburger jsou agregovány poměrně malé traktory John Deere 6920, které ale díky použití pneumatik 600/55-26,5" Michelin, vykazují malý tahový odpor návěsů. I v extrémních podmínkách pracují tyto vozy i díky hydropneumatickému odpružení velice dobře.

Na delších vzdálenostech, které musí souprava strávit na silnici je hydropneumatické odpružení s přehledem to nejlepší, které existuje. Návěsy mají skvělou stabilitu i v extrémních situacích.

Děkujeme  ing.Michalu Málkovi za poskytnuté fotografie ze sklizně v Mladé Vožici.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás